arhangel

Култура

Концерт на Филхармонија и „Архангел“ во Градскиот парк

А1он
Tрадиционално, во соработка со Град Скопје во понеделник вечер во Градскиот парк ќе се одржи концертот „Филхармонијата на отворено“, годинава посветен на музиката на еден
Култура

На „Архангел“ се пее преку маски седнати на столчиња

Ана Василевска
Со строг протокол кој го почитуваат сите до еден почна концертот на „Архангел“ во рамки на „Таксират“. Фронтменот на групата, Ристо Вртев, пред почетокот на