Ординациите поради митингот затворени пред време

Од:

Ординациите за деца, школска и предшколска возраст на поликлиниката Битпазар се затворени уште во 17 часот иако работното време е до 19 часот.

Граѓани се жалат дека не може децата да ги примаат редовните вакцини со образложението од тау дека мора да се оди на митинг.

Читатели ни јавуваат дека пред време се затворени и други поликлиники во Скопје.

Би можело да ве интересира

Десковска: Поздрав до фотографката, на митинг бев со приватно возило

Блокиран град, нервозни граѓани, партиите не се откажуваат од автобус-митинзите

Предраг Петровиќ

Мицкоски: Ние од ВМРО-ДПМНЕ не се откажуваме од ниеден човек

Татјана Ташкова

Заев: Режимот му ја зема победата на Пендаровски, доста беше претседател кој прима наредби

Мицкоски: Ова е борба дали ќе нè биде или не како Македонија

Кристијан Ландов

Силјановска од Охрид: Може да смените облека, но татковината – не, прашањето за името не е затворено

Кристијан Ландов