Гужви за влез во Бугарија: Се чека по два часа, се пропуштаат само по неколку возила

Од:

На граничниот премин кај Делчево има колони возила кои чекаат за влез во Бугарија.

Граѓани велат дека чекаат најмалку два часа и дека се пропуштаат само по неколку возила.

„Така е со денови“, велат граѓани кои живеат во пограничниот реон.

Би можело да ве интересира

ВИДЕО: Бугарија повторно има преодна влада, на избори оди на 9 јуни

Романија и Бугарија делумно влегоа во Шенген зоната

Нов земјотрес ја стресе Бугарија

Бугарија оди на нови избори

Во Бугарија не е постигнат договор за нова влада

Почина бугарскиот патријарх Неофит