Доделен и четвртиот автомобил од големата наградна игра на Mozzart

Од:

Заврши последната, четврта етапа од големата наградна игра на Mozzart обложувалници, а на уплатното место Тафталиџе 2, вчера ја доделија наградата – автомобилот Jeep Compass.

Во наградната игра „Погоди најголемата квота“ играчите имаа четири шанси за четири автомобили, а траеше од 30-ти август 2019 до 05-ти јануари 2020 година.

Во првите три етапи доделија три автомобили Fiat 500, a вчера го доделија и четвртиот автомобил – прекрасниот Jeep Compass.

Среќниот добитник е Ангеле Ниненски од Скопје со добитен тикет и најголема квота од 5350,17!

Во првата етапа која траеше од 30 август до 30 септември 2019, победи Орце Груев од Неготино со добитен тикет и најголема квота од 18,270.

Во втората етапа која траеше од 01 октомври до 31 октомври 2019, победи Игор Андевски од Скопје со добитен тикет и најголема квота од 11,501. Во третата етапа која траеше од 1 ноември до 30 ноември 2019, победи Ристо Нелковски од Скопје со добитен тикет и најголема квота од 32,229.

Четвртата етапа траеше од 1 декември 2019 до 05 јануари 2020 година.

ПР Текст

Би можело да ве интересира

Пановски: Фирма која лаже граѓани за здравје треба да се затвори

Анита Петровска Рајковиќ

Си рекламирале чаеви лажно користејќи имиња на лекари – Кривична за фирма и директорот

Анита Петровска Рајковиќ

Фотографии од доктори се користат за лажни реклами: Лекарска комора бара итна реакција од МВР и Обвинителство

Орце Костов

Животот е за забава: Нов и модерен е-шопинг со јапонскиот шмек на МИНИСО

Ана Ололовска

Компанијата Фине – станува FINE HOLDING

Ана Ололовска

Уште поширока понуда на производи на Хемофарм за пациентите и потрошувачите во Северна Македонија

Ана Ололовска