КолумниЗбогум на Тодорофф и екипата

Збогум на Тодорофф и екипата

Ако не знаеш каде по патот да продолжиш, тргни од почеток. Добро утро Македонијо! Слободна Македонијо! Борбата мачна, противникот прљав,…

Тероризам врз сопствениот народ

Тероризам врз сопствениот народ

Македонија 2017, модерен 21 век, век на најнови научни достигнувања, нови моменти во модерниот свет, најнови лекарства, апаратура, роботи и…