Маркетинг

Порталот A1on.mk започна со работа во мај 2012 година, а денес е меѓу највлијателните информативни интернет портали во Македонија. Дневно, порталот во просек има по 100.000 посети, односно 3.000.000 месечно.


Цени за неделен закуп
Позиција Димензија Цена
1 728x90px 400 €
2 300x250px 300 €
3 300x250px 250 €
4 728x90x 200 €
5 400x90px 200 €

Цените се без 18% ДДВ.

Контакт:
a1onmkd@gmail.com