За 6 години родила два пара идентични близнаци

Од:

Ема Пауер и нејзиниот сопруг Џон се горди родители на два пара идентични близнаци, а шансите за тоа се 170.000:1!

Пред шест години тие ги добиле Кајл и Конор, идентични момчиња. Откако почнале да планираат и трето дете, наишле на едно пријатно и необично изненадување.

Откако отишла на преглед, докторот и соопштил дека повторно очекува идентични близнаци. Сите биле изненадени, затоа што шансите тоа да се случи се 170.000:1!

-Кога се јавив да му кажам на Џон, тој не ми веруваше. Морав да одам кај него на работа за да му ги покажам сликите од ехото, вели 25-годишната Ема.

По 9 месеци се родиле идентичните близначки Руби и Џесика, кои се трет пар близнаци во семејството на Ема.

Би можело да ве интересира

Спас од лажни вести преку новата апликација на GRID

Ана Ололовска

Не биди роб на социјалните медиуми, земи ја контролата во свои раце

Наум Локоски

Во Македонија дневно се произведуваат 6.000 вести. Како да дојдете до оние што вас ве интересираат?

Ана Ололовска

Австралија не се наоѓа таму каде што сите мислат

Емир Латифовиќ

Дали животните можат да предвидат земјотрес?

Емир Латифовиќ

Сопственикот на „Зара“ Амансио Ортега го симна Бил Гејтс од тронот како најбогат човек на светот

Емир Латифовиќ