Во Македонија дневно се произведуваат 6.000 вести. Како да дојдете до оние што вас ве интересираат?

Масовниот прилив на дневни вести често знае да ви го отежни изборот при потрагата по кредибилни информации поматувајќи ја вашата способност и прегледност да дојдете до она што навистина ве интересира – иако можеби некогаш тоа се наоѓа токму пред вашите очи.

Aпликацијата на GRID ви нуди можности бргу и едноставно да дојдете до вестите што се од ваш интерес, без притоа да бидете преплавени од информативното цунами и лесно да го пронајдете патот до содржината релевантна за вас.

Aгрегаторот на „Грид“ е ваш сигурен водич низ секојдневниот информативен тек и со тоа ви овозможува сѐ на едно место – апликацијата на „Грид“ е тука за вас 24/7.

Целта на GRID е да ви обезбеди информиран и приоритетен избор на медиумска содржина и преку едноставен и корисен пристап лесно ќе се движите низ информативниот лавиринт, секогаш безбедно и брзо до посакуваната цел – имајќи го решението во вашата дланка.

Апликацијата на GRID е чекор пред другите, со тоа што ви дава опција сами да изберете кои медиуми и категории сакате да ги следите, а можете и сами да направите категории вести од областите што ве интересираат.

Вашето време е вредно и GRID го има тоа предвид – токму поради тоа ви  нуди прегледни, проверени и верификувани информации од релевантни медиуми во текот на целиот ден.

Би можело да ве интересира

Новинарски имиња во трка за МРТ и АВМУ, здруженијата бараат деблокирање на реформите

Ана Ололовска

ВМРО-ДПМНЕ: Рашковски мора да си поднесе оставка, а институциите да покренат кривична постапка

Ќосиќ: „Медиумскиот генералштаб“ на Вучиќ ги контролира таблоидите и речиси сите телевизии во Србија

Блокирана сметката на „1ТВ“

Габриела Димковиќ-Мишевска

МАН: Владата го пушти притисокот врз медиумите на најјако со активирањето и на финансиската полиција

ЗНМ: Рекламите на партиите во медиумите се ризичен чекор