„Скен“: Куршлус со фотоволтаични панели – колку ќе ве чини и дали воопшто ќе заштедите?

Од:

Иако се случија законски измени со кои граѓаните на своите покриви можат да произведуваат струја од сончеви панели, сепак бирократските процедури за поставување воопшто не се изменети.

dobivaj vesti na viber

Потребни ви се еден куп проекти, елаборати и еден куп пари, а прашање е дали инвестицијата некогаш ќе ви се исплати.

Во „Скен“ ја анализираме целата процедура, потребната документација, цената на чинење, а и исплатливоста.

Би можело да ве интересира

ВИДЕО: Цени растат – плати исти, кој се богати додека граѓаните тонат во сиромаштија?

Анита Петровска Рајковиќ

ВИДЕО: Путин го крена светот на нозе – НАТО се мобилизира, страв од нуклеарки

Анита Петровска Рајковиќ

Скен: Кило грозје колку една кеса – Скапо вино, евтино грозје, а трудот на лозарите ЏАБЕ!

Анита Петровска Рајковиќ

Скен: Животот на една кралица – сведок на бурна историја, највлијателна жена во светот

Анита Петровска Рајковиќ

Скен: Пијани лекари, погрешни дијагнози, спори судови – има ли одговорност за лекарски грешки?

Анита Петровска Рајковиќ

„Скен“: Колку данок ќе плаќаме и за што – најавени даночна реформа и драстични промени