zoran zaaev

Македонија

Заев по казната за Најчевска: И јас платив за фрлањето боја, ќе го разгледаме ова прашање

А1он
Откако МВР и изрече глоба од 200 евра на професорката Мирјана Најчевска за фрлање боја на објекти во државна сопственост за време на шарената револуција,