znaminja

Македонија

Бошњаковски по изјавата на Османи: Законот за знамиња мора да се почитува, прекршувањето се санкционира

А1он
По настанот во Охрид кога фолклорна група развеа албанско знаме на Самоиловата тврдина, а откако вицепремиерот Бујар Османи изјави дека знамето на Албанија може да