zakon

Македонија

ВМРО-ДПМНЕ преку нов Закон за владино рекламирање сака со народни пари да ги храни провладините медиуми

А1он
Владата на седница во петокот усвои нов Закон за владино рекламирање на медиумите кој од наредната недела треба да се најде пред пратениците. Според информациите