whatsup

Свет

Ватсап треба да и плати на Ирска 225 милиони евра за кршење на правилата за приватност

А1он
Ирскиот надзорник за приватност на податоци ја казни апликацијата Ватсап (WhatsApp) со сума од 225 милиони евра за кршење на европските правила за приватност. Одлуката
Магазин

„WhatsApp“ престанува да работи на милиони телефони

А1он
Апликацијата „WhatsApp“ официјално престана да работи на милиони стари модели на „Iphone“ и „Android“ ширум светот. Корисниците на веќе неподржувачките мобилни телефони нема да можат