whatsapp

Магазин

Истражување: Опаѓа интересот за Фесјбук, расте за затворени форуми како ВатсАп

А1он
Голем број луѓе се префрлаат од Фејсбук на затворени форуми како ВатсАп за да расправаат за дневни вести, поради загриженост за приватноста, лажни вести и
Магазин

Наскоро на ВатсАп ќе можат да се бришат испратените пораки

А1он
Социјалната мрежа ВатсАп наскоро ќе воведе нова популарна опција „поништи”, со чија помош ќе може да ги стопираат и избришат пораките, фотографиите, видеоснимките или документите