voda

Магазин

Лима доби билборд што воздухот го претвора во чиста вода за пиење

А1он
Инженерите од Универзитетот за инженерство и технологија во Лима заедно со маркетинг компанијата „Мајо Публицидад“ создадоа билборд што од влажноста во воздухот прави чиста вода за
Македонија

Препорака за задолжително превривање на водата за пиење во Тиквешијата

А1он
Задолжително превривање на водата за пиење во Тиквешијата, препорача денеска Центарот за јавно здравје откако дојде до заматување на водата за пиење поради обилните врнежи.
Македонија

Жителите од Стар Аеродром ќе добијат нова водоводна мрежа

А1он
Градоначалниците на Град Скопје и на Општина Аеродром, Коце Трајановски и Ивица Коневски, денеска го означија почетокот на изградбата на новата водоводна мрежа на ул.