visoki temperaturi

Македонија СКЕН

Скен: +40 во Македонија – Луцифер донесе пекол во Европа – се топи асфалтот, беснеат пожари

Европа гори. Во ек е еден од најлошите топлотни бранови досега регистрирани, наречен е Луцифер и буквално ја однесе Европа во пеколот. Повеќе од илјада