vasko stefanov

Македонија

Стефанов доаѓа на местото на Макрадули во Македонски пошти

А1он
На денешната седница Владата одлучуваше по решенијата на Комисијата за кадровски прашања и заклучи да му препорача на Надзорниот одбор на Акционерско друштво за поштенски