tuzla

Регион

Во Тузла инспекција ја тргна плочката со името на Балашевиќ од мост, граѓаните ја вратија

А1он
Градската комунална инспекција во босанскиот град Тузла побарала да се отстрани малата плоча со натпис „Мост на Панонскиот Морнар – Ѓорѓе Балашевиќ“, која локалните жители