toaleti

Македонија

„Озлогласените“ тоалети во училиштето во Студена Бара ќе бидат заменети

А1он
Училиштето во Студена Бара, Кумановско ќе добие нови тоалети. Ова откако четири компании се пријавиле на јавниот повик на Општина Куманово за реконструкција на тоалетите