soobrakjajni

Македонија

Владата бара решение за оние кои платиле за нови возачки и сообраќајни

А1он
По одлуката на Владата дека возачките и сообраќајните дозволи ќе бидат бесплатни, се бара решение за оние граѓани кои веќе ги имаат извадено овие документи