sindikalna kosnica

Економија

Бектеши ја избриша ставката за трошоци за живот за да поевтини минималната синдикална кошница

Орце Костов
Со новата методологија на пресметка на минималната потрошувачка кошница на Синдикатот и со зголемувањето на минималната плата за март месец, министерот за економија Крешник Бектеши