selakovic

Регион

Белград за бугарските ставови: Ќе ја засилиме соработката со Северна Македонија, ја почитуваме државата и сите нејзини народи

А1он
Северна Македонија и Србија ќе ја интензивираат билатералната и регионалната соработка, за што ќе се детализира акциски план во кој ќе бидат прецизирани политички и
Македонија

Заедно сме определени за Европа, заклучија Османи и Селаковиќ

А1он
Северна Македонија и Србија бележат нагорен тренд во севкупните односи, како и заемна подготвеност тие да бидат збогатени со нови содржини, со цел подобрување на