seca

Македонија

ВИДЕО: Моторни пили ечат на Водно, се сечат дрвја зад училиштето „Кочо Рацин“ за изградба на нова зграда

Маја Илиевска-Пачемска
Моторни пили ги вознемирија утрово жителите на скопско Водно зад училиштето „Кочо Рацин“. Се сечат дрвја во парцела која досега се водела како државно земјиште
Македонија

(ФОТО) Револтирани граѓани: Исекоа 50-годишно дрво, сега велат дека се ненадлежни да реагираат

А1он
Здраво и огромно педесетгодишно дрво е исечено од дворот на ул. Ленинова 67 во неделата, а ЈП Паркови и Зеленила се прогласуваат за ненадлежни да