robotika

Македонија

Меѓународен натпревар по роботика и вештачка интелегенција на ФЕИТ

А1он
На Факултетот за електротехника и информациски технологии ФЕИТ во Скопје денеска ќе биде отворено 10. издание на меѓународниот натпревар по роботика и вештачка интелигенција РОБОМАК.
Магазин

Меѓународен натпревар за роботика и вештачка интелигенција „RoboMac 2016“

А1он
На Факултетот за електротехника и информациски технологии (ФЕИТ) денеска ќе биде отворен седмиот меѓународен натпревар за роботика и вештачка интелигенција „RoboMac 2016“, кој ќе трае