rasprava

Македонија

ДУП-от за Трнодол на повторна јавна презентација и анкета во првата половина на 2020.

А1он
Предлог ДУП-от Ј03 Блок 7, за потегот околу Трнодол и дел од Козле ќе биде ставен на повторна јавна презентација и јавна анкета во првата
Економија

Расправата за ребалансот на Буџетот продолжува утре

А1он
Пратениците попладнево ја продолжија расправата по Предлог дополнетиот ребаланс на Буџетот за 2019 година што најмногу може да трае пет дена. Расправата ќе продолжи и
Македонија

Собраниска расправа за избор на заменици-министри

А1он
Станува збор за луѓе кои се образовани и со големо практично истуство, кои имаат голема желба и љубов од позиција како заменик министер во соодветен
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ бара надзорна расправа за начинот на носење на годишната програма на Министерството за култура

А1он
Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и колицијата ќе поднесат барање за надзорна расправа за начинот на носење на годишната програма на Министерството за култура за проекти од