radovis

Македонија

Радовиш: Мајка ги напуштила близначињата веднаш по пордувањето

А1он
Откако по породувањето избегала од Клиничката болница во Штип, две близначиња веднаш по раѓањето, останале без мајка. Од Клиничката болница во Штип, коментираат дека двете
Македонија

Над 400 земјоделци од Радовиш протестираа пред седиштето на СДСМ

А1он
Земјоделците од Општина Радовиш денеска протестираа пред просториите на Општинската организација на СДСМ. Над 400 земјоделци со 50 трактори и земјоделска механизација го блокираа централното