potpretsedateli

Македонија

ВИДЕО: За потпретседатели на СДСМ се избрани Царовска, Петров, Спасовски, Зекири и Манчевски

А1он
Централниот одбор на СДСМ донесе одлука да се изберат пет потпретседатели на партијата и тоа Мила Царовска, актуелен министер за труд и социјална политика, Коста
Македонија

НСДП избра членови на Извршниот комитет и потпретседатели

Централниот одбор на НСДП денеска во Скопје ја одржа својата прва конститутивна седница по одржаниот четврти конгрес на партијата. Членовите на Централниот одбор избраа 19