poc

Македонија

За една недела санкционирани 174 непрописно паркирани возила во Општина Центар

А1он
ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје за седум дена санкционирала 174 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното
Македонија

За 14 дена санкционирани 220 непрописно паркирани возила на територијата на Општина Центар

А1он
ЈП Паркинзи на Општина Центар (ПОЦ) и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција во изминатите две недели санкционираа 220 непрописно паркирани возила кои го
Македонија

За една недела санкционирани 166 непрописно паркирани возила во Општина Центар

А1он
ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на една недела санкционирале 166 непрописно паркирани возила кои го
Македонија

Општина Центар стави рампи кај Зелен пазар, отсега ќе наплаќа паркинг

А1он
“ЈП Паркинзи на Општина Центар денес пушта во употреба две нови паркиралишта во склоп на Зелен Пазар согласно постигнатиот договор на состанокот помеѓу ЈП ПОЦ,
Македонија

За една недела казнети 255 непрописно паркирани возила во Општина Центар

А1он
ПОЦ и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на една недела санкционираа 255 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно
Македонија

За седум дена санкционирани 296 непрописно паркирани возила во Општина Центар

А1он
ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје за седум дена санкционираа 296 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното
Македонија

Санкционирани 100 непрописно паркирани возила за седум дена во Општина Центар

А1он
ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје за седум дена санкционирале 100 непрописно паркирани возила што го попречувале нормалното
Македонија

Два часа бесплатен паркинг и можност за пријавување комунални проблеми со новата апликација на ПОЦ

А1он
Јавното претпријатие „Паркинзи на општина Центар“ (ПОЦ) ја пушта во употреба новата верзија на мобилната апликација со која сите услуги на претпријатието стануваат достапни и на мобилните телефони. Од
Македонија

ЈП ПОЦ: Пазарџиите протестираат за да продолжат со злоупотребите кои ги вршат секојдневно

А1он
Во изминатите неколку дена пазарџиите од „Зелен Пазар“ протестираат, бидејќи им беа скратени сите злоупотреби кои ги извршуваа секојдневно на паркиралиштето „Аутомакедонија“, велат од ЈП