patni ispravi

Македонија

Продолжен рокот на патните исправи и возачките дозволи до 31 јули

А1он
Министерството за внатрешни работи ги информира граѓаните дека е продолжен рокот на важност на патните исправи и возачките дозволи чиј рок на важност е истечен