parking

Македонија

„Честитка“ од општина Центар: Eден час паркинг=100 денари

А1он
Непријатна честитка од општина Центар до граѓаните. Општината постави табли на која граѓаните можат да прочитаат дека за општински паркинг, на улица 27-Март, во непосредна