orka holding

Македонија

Орка Холдинг: Немаше полициска акција, туку контрола од инспектори од МВР

А1он
„Не станува збор за полициска акција, туку за контрола од стана на двајца инспектори од МВР, на кои им се доставени потребните документи и кои
Македонија

Орце Камчев се повлече од директорското место во „Орка Холдинг“

Бизнисменот Орце Камчев се повлече од раководните позиции во неговата „Орка Холдинг“, покажуваат податоците од Централниот регистар. Тој се повлекол од дирекорското место, од извршен