odmoraliste

Македонија

Бабовски: Пријавено труење со храна во детско одморалиште во Охрид

Орце Костов
Во детско одморалиште во Охрид пријавено труење со храна, информира директорот на Агенција за храна и ветеринарство Николче Бабовски. – Уништена е повеќе од 200
Македонија

Берово бара од Владата да се рестартира некогашното Детско одморалиште

Да се рестартира некогашното Детско одморалиште на Беровско езеро и да се поддржат успешните локални бизнисмени, побара градоначалникот Звонко Пекевски од министерот за подобрување на инвестициската клима за