novogodisna elka

Македонија

Накитена подводната новогодишна елка во Охридското езеро

А1он
Нуркаите од Нуркачкиот центар АМФОРА од Охрид во Музејот на вода традиционално и оваа година ја накитија подводната новогодишна елка и на сите граѓани на
Македонија

ВИДЕО: На дното на Охридското Езеро поставена подводна елка во знак на поддршка на лицата со ретки болести

А1он
Нуркачите на Клубот за подводни активности Охрид, на редок и уникатен начин, упатија новогодишна честитка до децата со ретки болести. Тие под водата поставија новогодишна