nadvoznik

Македонија

(ФОТО) Се сруши дел од мостот меѓу Ѓорче и Геге – санацијата ќе почека

А1он
Паднал дел од мостот надвозник кој ги поврзува Ѓорче Петров и населбата Ге-Ге. Доцна синоќа граѓани забележале дека е откорната оградата, но и дека недостасува
Македонија

(ВИДЕО) Нарушена е безбедноста на надвозникот кај Визбегово

А1он
Можната нестабилност на мостот надвозник кај Визбегово Скопско, како и парчиња бетон што висат од него претставуваат опасност за луѓето и возилата коишто се движат