mzsv

Македонија

МЗШВ ги демантира тврдењата на Николовски

А1он
Дополнителниот заменик министер за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски во отсуство на креативни идеи во насока на развојот на земјоделството, продолжува со  манипулациите, дезинформациите
Македонија

МЗШВ: Неточни и непроверени се информациите на Николовски за Шумската полиција

А1он
Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство преку соопштение ги оцени како неточни и непроверени информациите што денеска ги изнесе дополнителниот заменик министер за земјоделство, Љупчо
Македонија

Демант на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство

А1он
Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство сака да ја извести јавноста дека е во постојан контакт со земјоделците за изнаоѓање на решенија за сите предизвици
Македонија

МЗШВ: Владата веќе обезбедува соодветна заштита на овоштарите

А1он
Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство во пишаната реакција на денешната изјава на лидерот на СДСМ Зоран Заев во Ресен, наведува дека за сите предизвици
Македонија

Демант на МЗШВ на обвинувањата од СДСМ

А1он
„Владата и Министерството за земјоделство,шумарство и водостопанство интензивно и посветено работи на отстранување на последиците од поплавите. СДСМ и нејзиниот поретседател на комисијата Дејан Павлески