muzej na grad skopje

Видео Македонија

ВИДЕО: Рекорд без автомобили – Кога Скопје ќе ја добие ветената најголема пешачка зона во Европа?

Комплексен проект најавен преку едно ветување во програмата на градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска – Најголема пешачка зона во Европа која ќе се протега од
Култура

Мултимедијален настан Шатакуа во Музејот на Град Скопје

А1он
Во Музејот на Град Скопје вечер првпат ќе биде претставена уметничката група Шатакуа Скопје со истоимениот проект, Chatautauqua, кој е сплет од аналогна фотографија, видео