mostot belasica

Видео Македонија СКЕН

(ВИДЕО) Мостот кај Ист Гејт – сите детали од лице место – А1он со екипата која ја проценува штетата

Анита Петровска Рајковиќ
Тешко санација и целосно пуштање на мостот додека Топлификација не ги тргне цевките – Проблем е да се стаса до средина за да се види
Македонија

Сите институции ќе бидат на располагање за што побрзо пуштање во функција на мостот „Беласица“, вели Ковачевски

А1он
Премиерот Димитар Ковачевски денеска изјави дека сите институции што треба да се вклучат, ќе бидат на располагање за што побрзо пуштање во функција на мостот