monitoring

Видео Македонија

ВИДЕО: Партиите предлагаат ДИК да не ги мониторира порталите во изборна кампања

Кристијан Ландов
Се брише обврската Државната изборна комисија да врши монторинг на порталите во изборна кампања, со предложените измени за Изборниот законик. Како што образложи еден од
Македонија

НВО Инфоцентар: На дебатната емисија на МРТ се избегнуваат критички прашања

А1он
„Третиот извештај од мониторингот на информативната програма на првиот програмски канал на македонски јазик – МРТ1 на јавниот радиодифузен сервис ги содржи наодите од анализата