marko andonov

Македонија

Марко Андонов именуван за почесен конзул на Грузија во Македонија

А1он
Професор Марко Андонов е именуван за почесен конзул на Грузија во Северна Македонија. Владата на седницата на 4 месецов донесе Одлука со која се дава
Македонија

Андонов: Пред одлука за „Макпетрол“, КХВ да го испита сомнителното минато на „Балкан Петролеум“

А1он
Универзитетскиот профеор Марко Андонов ги предупредува членовите на Комисијата за хартии од вредност дека мора да гледаат малку над законот затоа што обидот за преземање