malesevija

Македонија

Се зголемува свеста за енергетска ефикасност во Малешевијата

А1он
Граѓаните од малешевскиот регион се повеќе користат мерки за енергетска ефикасност, покажува анкетата спроведена во рамки на проектот „Кампања за енергетска ефикаснoст на објекти во