makedoija

Македонија

Хрват со фалсификувани документи влегол во Македонија

Вчера попладне на Аеродромот во Скопје на излез од Р.Македонија се пријавил да патува Л.В.(33) од Р.Хрватска. По извршени проверки  било утврдено дека истиот остварил влез во РМ на 11.09.2018 година, со фалсификувана патна исправа која по негово кажување ја добил од лице во Истанбул, информираат од МВР Се