kozle

Македонија

Детската болница Козле доби нов видео бронхоскоп

А1он
Нов современ апарат видео бронхоскоп е инсталиран во Детската болница Козле, со кој првпат во таа јавна здравствена установа ќе се применува методата видео бронхоскопија.
Македонија

ВИДЕО: Пајак службата подига возила од пред куќите во Козле

А1он
Неколку камиони на пајак службата вчера доцна во ноќта подигаше автомобили на главната улица во населбата Козле. Граѓаните се жалат дека автомобилите им ги подигаат