kicevo

Македонија

(ВИДЕО) Кичево: Груевски дочекан и испратен со свирежи

А1он
Сепак, Кичевчани го пречекаа премиерот со свирежи и со уааа. Подоцна на насобраните жители им контрираше група која беше донесена веднаш пред комитетот, која аплаудираше
Видео

ВИДЕО: Атмосфера во Кичево додека Груевски беше во комитетот

А1он
И покрај обидите да се прикаже сосема друга слика, премиерот не беше пречекан со аплауз во Кичево, како што настојуваат некои медиуми да прикажат. Стотина
Македонија

(ВИДЕО) Се носеа вработени од Осломеј за да извикуваат Никола, Никола

А1он
Премиерот Никоала Груевски излезе од комитетот во Кичево, влезе во неговото возило и замина. По седум до осум минути од стадионот во Кичево се крена
Македонија

Ѓоргиев: Срамна дезинформaција дека премиерот бил исвиркан и затворен

А1он
Портпаролот на владата Александар Ѓоргиев  ја демантира инфорамацијата дека премиерот е затворен во штабот на ВМРО-ДПМНЕ, и тврди дека посетата се одвива според планираното. -Ова
Македонија

(ФОТО) Драма во Кичево: Груевски затворен во штабот на ВМРО-ДПМНЕ

А1он
Премиерот Никола Груевски во моментов е затворен во штабот на ВМРО-ДПМНЕ во Кичево, а  граѓани пред штабот не го пуштаат да замине додека не објасни
Македонија

Анализа: Без излезност, ДУИ со 31 авион до победа во Кичево

А1он
Наспроти создадената клима за промена на етничкиот баланс, кој се очекува со спојување на Општина Кичево со општините Вранештица, Другово, Зајас и Осломеј, според пресметката