k-15

Видео Македонија

(ВИДЕО) Љупчо Бубо Каров: Медиумите се под огромен притисок

А1он
Јас сум работел во времето на комунизмот, работев во времето на почетоците на транзицијата, никогаш не било вака. Денеска владее стравот, а тоа не е
Видео

(ВИДЕО) Гаф: Талат Џафери со синхронизирана изјава од К-15 на словенечка телевизија

А1он
Известувајќи за нередите во Скопје, првата приватна национална словенечката телевизија Канал А, во извештајот од Скопје, пушти изјава на Талат Џафери, но синхронизирана и употребена