(ВИДЕО) К-15: Предизборна кампања – од врата на врата

Од:

Митинзи, средби со граѓани, прес конференции, делење пенкалца, запалки, маици и капчиња. Не се бира средство и начин да се стигне целта – да се привлече вниманието на „Неговото височество-гласачот“.

Еве како популарните К-15 на свој начин ја доловија сликата од мисијата „Од врата до врата“.

Би можело да ве интересира

Во буџетот за 2022 не се планирани пари за исплата на К-15 за јавниот сектор, вели Бесими

Ана Ололовска

Заев: Во новиот буџет има дополнителни 3,73 милиони евра за исплата на К-15 во администрацијата

Жарко Настоски

За едни има, за други нема К-15 во јавниот сектор, ќе се казнува од следната година

Маја Илиевска-Пачемска

ССМ: Уште седум дена за исплата на К-15

Катерина Павлова-Николовска

Нема К-15 за 2000 „рамковно“ вработени кои земаат плата, а не доаѓаат на работа

Маја Илиевска-Пачемска

ССК: Компаниите можат да исплаќаат и помал „К-15“ ако имаат финансиски тешкотии во работењето

Ана Ололовска