jorm

Македонија

Комисија на ЈОРМ ќе следи евентуални нерегуларности на референдумот

А1он
Привремена комисија формирана од Јавното обвинителство на РМ ќе ги следи евентуалните противправности при организирањето и спроведувањето на референдумот. Во Комисијата членуваат по еден јавен обвинител