jordan hristovski

Видео Истражувања

ВИДЕО: Претседателот на Кинолошки сојуз сечел уши и опашки на кучиња, дома, на масичка за излет

Маја Илиевска-Пачемска
Претседателот на Кинолошкиот сојуз на Македонија, Јордан Христовски, во домашни услови, на масичка за излет сечел уши и опашки на кучиња, дознава „А1он“. Иако Законот
Видео Истражувања Македонија

ВИДЕО: Финансиски криминал и во Кинолошкиот сојуз, сомнителни патни трошоци, плаќања во кафеани и трошоци за гориво 

Маја Илиевска-Пачемска
Скандали со финансиски проневери го тресат и Кинолошкиот сојуз на Македонија. Членови на Сојузот со месеци пријавуваат сомневања за финансиски злоупотреби и бараат отчет за