kinoloski sojuz

Видео Истражувања Македонија

ВИДЕО: Финансиски криминал и во Кинолошкиот сојуз, сомнителни патни трошоци, плаќања во кафеани и трошоци за гориво 

Маја Илиевска-Пачемска
Скандали со финансиски проневери го тресат и Кинолошкиот сојуз на Македонија. Членови на Сојузот со месеци пријавуваат сомневања за финансиски злоупотреби и бараат отчет за