itna medicinska pomos

Видео Македонија

ВИДЕО: Зголемен бројот на инфаркти, Итната помош со над 100 повици

Маја Илиевска-Пачемска
Шест миокардни инфаркти за само неколку часа биле регистрирани денес во скопската итна помош. Докторите велат дека оваа бројка е невообичаено голема ако се земе
Македонија

Итната медицинска помош на новогодишните празници ќе работи 24 часа

А1он
Службата за Итна медицинска помош (ИПМ) со домашно лекување во состав на ЈЗУ „Здравствен дом на Скопје“ – Скопје за време на новогодишните празници ќе