miokarden infarkt

Видео Македонија

ВИДЕО: Зголемен бројот на инфаркти, Итната помош со над 100 повици

Маја Илиевска-Пачемска
Шест миокардни инфаркти за само неколку часа биле регистрирани денес во скопската итна помош. Докторите велат дека оваа бројка е невообичаено голема ако се земе